× Etusivu Uutisia Verkkokauppa Jakelu Naxos Music Library Tuotanto Yritysmyynti Lisensointi Yhteystiedot
UUTISIA

 

KUUKAUSIARVONTA! 

Järjestämme jatkossa kuukausittain arvonnan, johon voi osallistua Naxosdirect-uutiskirjeeseen (tilaa tästä) vastaamalla tai uudesta Facebook-sivustamme (Naxos Finland - Oy Fg-Naxos Ab - tutustu tästä) tykkäämällä ja kilpailusta kertovaa päivitystä kommentoimalla.

Syyskuun arvonnan omistamme elokuussa 80 vuotta täyttäneelle ACT-levymerkin perustaja Siggi Lochille. Arvonnan palkintona on vastikään ilmestynyt tupla-cd Siggi Loch – A Life in the Spirit of Jazz, jolle on koottu valikoima Siggi Lochin suosikkeja tuottamistaan kappaleista vuosien varrelta. Arvomme osallistujien kesken viisi 2CD-levyä (ovh. 28,95 euroa / kpl). Lisätietoja levystä löydät Naxosdirect-verkkokaupasta.

Suoritamme arvonnan torstaina 1.10.2020 ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

 

Naxos julkaisi 11.9.2020 Dario Salvon johtaman Malmön oopperan orkesterin levytyksen suomalais-saksalaisen säveltäjän Ingeborg von Bronsartin oopperasta Jery und Bätely. Levy on tilattavissa Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

ECM julkaisi 11.9.2020 norjalaiskitaristi Terje Rypdalin uutuuslevyn Conspiracy. Cd- ja lp-muodossa julkaistava levy on tilattavissa Naxosdirect-verkkokaupasta

 

 

 

Prophone julkaisi 11.9.2020 huilisti Anders Hagbergin, pianisti Joona Toivasen, kontrabasisti Johannes Lundbergin ja lyömäsoittaja Helge Norbakkenin muodostaman kvartetin uutuuslevyn North. Levy on tilattavissa Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Ondine julkaisi 4.9.2020 Hannu Linnun johtaman RSO:n, basso-baritoni Gerald Finleyn ja sellisti Anssi Karttusen levytyksen Peter Liebersonin teoksista Songs of Love and Sorrow ja The Six Realms. Levy on tilattavissa Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

BIS julkaisi 4.9.2020 Dima Slobodenioukin johtaman Sinfonia Lahden ja perkussionisti Colin Currien levytyksen Kalevi Ahon varta vasten Currielle säveltämästä lyömäsoitinkonsertosta Sieidi sekä viidennestä sinfoniasta. Levy on tilattavissa Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Signum julkaisee 4.9.2020 Santtu-Matias Rouvalin johtaman Philharmonia Orchestran levytyksen Pjotr Tsaikovskin JoutsenlammestaLevy on tilattavissa Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

Ondine julkaisi 7.8.2020 John Storgårdsin johtaman Lapin kamariorkesterin, mezzosopraano Virpi Räisäsen ja saksofonisti Jukka Perkon levytyksen Outi Tarkiaisen sävellyksistä Maa, kevään tytär ja Saivo. Levy on tilattavissa Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Ondine julkaisi 7.8.2020 fortepianisti Tuija Hakkilan levytyksen Joseph Haydnin kahdeksasta varhaisesta sonaatista. Levy on tilattavissa Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

Toccata julkaisi 7.8.2020 urkuri Jan Lehtolan, viulisti Anna-Leena Haikolan ja Annika Konttori-Gustafssonin levytyksen Richard Stöhrin urkumusiikista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

BIS julkaisi 7.8.2020 Sakari Oramon, Andrey Boreykon ja Martyn Brabbinsin johtaman Tukholman kuninkaallisen filharmonisen orkesterin levytyksen Victoria Borisova-Ollasin orkesteriteoksista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Chandos julkaisi 3.7.2020 Sakari Oramon johtaman BBC Symphony Orchestran levytyksen William Alwynin teoksesta Miss Julie. Levy on tilattavissa Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

 

Naxos 2020 katalogi nyt saatavilla!

Vuoden 2020 päivitetty, yli 300-sivuinen Naxos-katalogi ja yli 500-sivuinen Naxoksen omistamien sisarlevymerkkien (Altissimo, ARC Music, Belvedere, Capriccio, Dynamic, Grand Piano, Idil Biret Archive, Marco Polo, Musique Suisse, OehmsClassics, Ondine, Opus Arte, Orfeo, Prophone, Proprius, Swedish Society, SWR Classic, SWR Jazzhaus ja Vox) katalogi ovat nyt saatavilla PDF-tiedostona ja virtuaalilehtenä.

Vuoden 2020 katalogi löytyy PDF-versiona tästä linkistä

Lisäksi voit lukea katalogia virtuaalilehtenä seuraavien linkkien kautta:

Virtuaalilehti - Naxos
Virtuaalilehti - sisarlevymerkit A-M
Virtuaalilehti - sisarlevymerkit O-V

 

 

Kuukausiarvonta!

Järjestämme jatkossa kuukausittain arvonnan, johon voi osallistua Naxosdirect-uutiskirjeeseen (tilaa tästä!) vastaamalla tai uudesta Facebook-sivustamme (Naxos Finland - Oy Fg-Naxos Ab - tutustu tästä!) tykkäämällä ja kilpailusta kertovaa päivitystä kommentoimalla.

Kesäkuun arvonnan palkintona on etupäässä jazzia julkaisevan Mack Avenue -levymerkin tuoreita cd-julkaisuja. Arvomme yhteensä kolme kahden cd-levyn pakettia (yhden paketin arvo noin 40 euroa).

Kaikki Mack Avenue -levyt löydät Naxosdirect-verkkokaupasta.

Tutustu samalla myös Naxosdirect-verkkokaupassa 30.6.2020 asti voimassa olevaan kampanjaan, josta löydät lähes 300 Mack Avenue -levyä -50% alennuksella

Suoritamme arvonnan maanantaina 6.7.2020 ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

 

ECM julkaisi 12.6.2020 kitaristi John Scofieldin, basisti Steve Swallowin ja rumpali Bill Stewartin muodostaman trion uutuusalbumin Swallow Tales cd- ja lp-levynä. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

SWR Classic julkaisi 12.6.2020 Pietari Inkisen johtaman Deutsche Radio Philharmonien levytyksen Antonin Dvorakin kuudennesta sinfoniasta. Levy on tilattavissa Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

BIS julkaisi 5.6.2020 Osmo Vänskän johtaman Minnesotan orkesterin Gustav Mahlerin seitsemännestä sinfoniasta. Levy on tilattavissa Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

Ondine julkaisi 1.5.2020 Hannu Linnun johtaman Radion sinfoniaorkesterin ja sopraano Anu Komsin levytyksen Magnus Lindbergin teoksista Accused ja Two Episodes. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Ondine julkaisi 1.5.2020 pianisti-kapellimestari Olli Mustosen ja Tapiola Sinfoniettan levytyksen Beethovenin pianokonsertoista. Complete Piano Concertos -levy sisältää kolme aiemmin erikseen julkaistua levyä samassa paketissa. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

BIS julkaisi 1.5.2020 viulisti Pekka Kuusiston, viulisti Jaakko kuusiston, selisti Samuli Peltosen ja pianisti Sonja Fräkin levytyksen Kalevi Ahon kamarimusiikkiteoksista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

BIS julkaisi 1.5.2020 Hannu Linnun johtaman Radion sinfoniaorkesterin ja viulisti Vadim Gluzmanin levytyksen Peteris Vasksin Distant light -viulukonsertosta. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Hyperion julkaisi 1.5.2020 Hannu Linnun johtaman Radion sinfoniaorkesterin ja pianisti Stephen Houghin levytyksen Beethovenin pianokonsertoista. Kolme cd-levyä sisältävä julkaisu on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Siba Records julkaisi 1.5.2020 suomalaisen Awake -perkussioyhtyeen levytyksen yhdysvalloissa syntyneen mutta sittemmin Suomeen muuttaneen Timothy Ferchenin Broken-teoksesta. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Naxos julkaisi 10.4.2020 Leif Segerstamin johtaman Turun kaupunginorkesterin ja Chorus Cathedralis Aboensiksen levytyksen Beethovenin C-duurimessusta. Levytyksen solisteina kuullaan mm. sopraano Kaisa Rantaa ja tenori Topi Lehtipuuta. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

BIS julkaisi 3.4.2020 Dima Slobodenioukin johtaman Sinfonia Lahden levytyksen, joka sisältää mm. sarjoja Sergei Prokofievin Peluri -oopperasta ja The Tale of the Stone Flower -baletista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

BIS julkaisi 3.4.2020 kitaristi Ismo Eskelisen levyn Kromos, jolla kuullaan Kalevi Ahon, Timo Alakotilan, Sebastian Fagerlundin, Olli Mustosen, Jukka Tiensuun ja Tan Dunin sävellyksiä kitaralle. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Capriccio julkaisi 3.4.2020 Susanna Mälkin johtaman Wienin radion sinfoniaorkesterin levytyksen Alexander Zemlinskyn teoksista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verokaupastkka.

 

 

ECM julkaisi 27.3.2020 trumpetisti Avishai Cohenin uutuusalbumin Big Vicious cd- ja lp-levynä. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Chandos julkaisi 27.3.2020 John Storgårdsin johtaman BBC Philharmonicin levytyksen Dmitri Šostakovitšin 11. sinfoniasta Vuosi 1905. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Artistry Music julkaisi 20.3.2020 Tower of Powerin uutuusalbumin Step Up cd- ja lp-levynä. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Naxos julkaisi 13.3.2020 Leif Segerstamin johtaman Turun filharmonisen orkesterin ja Chorus Cathedralis Aboensiksen levytyksen Beethovenin kantaateista Death of Emperor Joseph II ja Accession of Leopold II.  Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

BIS julkaisi 6.3.2020 suomalaisen Meta4 -jousikvartetin ja nykyään Zürichissä toimivan Gringolts -jousikvartetin levytyksen Felix Mendehlssonin ja George Enescun oktettisävellyksistä.  Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Toccata julkaisi 6.3.2020 Jan Lehtolan levytyksen Erkki Salmenhaaran urkuteoksista, Complete Works for Solo Organ.  Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

Naxos julkaisi 28.2.2020 Leif Segerstamin johtaman Turun filharmonisen orkesterin ja Chorus Cathedralis Aboensiksen levytyksen Beethovenin Die Ruinen von Athen -teoksesta. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Alpha julkaisi 14.2.2020 Santtu-Matias Rouvalin johtaman Göteborgin sinfoniaorkesterin levytyksen Jean Sibeliuksen toisesta sinfoniasta ja Kung Kristian II -teoksesta. Levytys on toinen osa Alphan julkaisusarjasta, joka sisältää kaikki Sibeliuksen sinfoniat ja sinfoniset runot. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

ECM julkaisi 14.2.2020 Carla Bley trion uutuuslevyn Life Goes on cd- ja lp-levynä. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Fuga Libera julkaisi 14.2.2020 pianisti Laura Mikkolan levytyksen ranskalaissäveltäjä David Chailloun Légendes-sävellyksestä. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

Wergo julkaisi 14.2.2020 saksalaisen Ensemble Musikfabrikin levyn Erbe, joka sisältää mm. levytyksen suomalaissäveltäjä Sampo Haapamäen teoksesta Heritage. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Brilliant julkaisi 7.2.2020 viiden cd-levyn boksin, joka sisältää Kurt Sanderlingin johtaman Berliinin sinfoniaorkesterin ja Vassily Sinaiskyn johtaman Moskovan filharmonisen orkesterin levytykset Jean Sibeliuksen sinfonioista ja sinfonisista runoista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

ACT julkaisi 31.1.2020 Iiro Rantalan ja Deutsche Kammerphilharmonie Bremenin yhteislevyn Playing Gershwin. Cd- ja lp-muodossa julkaistava levy on jatkoa vuonna 2017 julkaistun, kriitikoiden ylistämän ja mm. ICMA-ehdokkaana olleen, Mozart. Bernstein, Lennon -levyn myötä alkaneelle yhteistyölle. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Linn records julkaisi 24.1.2020 Laurence Dreyfusin johtaman Phantasm-yhtyeen Bach-sovituksen The Well-tempered Consort Vol. 1. Vuonna 1994 perustetun Phantasmin alkuperäiskokoonpanoon kuuluu myös mm. Markku Luolajan-Mikkola. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Naxos jatkoi Leif Segerstamin johtaman Turun filharmonisen orkesterin Beethoven-sarjaa julkaisemalla 10.1.2020 levytyksen Beethovenin kuoro- ja orkesteriteoksista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Grand Piano julkaisi 10.1.2020 Laura Mikkolan levytyksen Svein Hundsnesin pianoteoksista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

 

Naxos juhlisti Ludwig van Beethovenin syntymän 250-vuotisjuhlaa julkaisemalla 1.11.2019 peräti 90 cd-levyä ja yli 130-sivuisen bookletin sisältävän Beethoven Complete Edition -boksin. Katso esittelyvideo täältä. Boksi on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.Oy Fg-Naxos Ab:n Facebook-sivut ovat uudistuneet täysin, ja löydät uudet sivut nimellä Naxos Finland - Oy Fg-Naxos Ab. Käy tutustumassa ja tykkäämässä täältä!  Naxos Music Group uutisia - Elokuu 2020

Kuuntele Spotify-soittolistojamme

Celebrate Beethoven -soittolistalle päivitetään koko Beethovenin syntymän 250-vuotisjuhlan 2020 ajan musiikkia Naxoksen marraskuussa julkaisemalta 90 cd-levyä sisältävältä Complete Beethoven -boksilta:


New & Now Classical -soittolistalta löydät vaihtuvan valikoiman Naxos-uutuuslevyiltä poimittua tuoretta klassista musiikkia:

 

UnClassified -soittolista tarjoaa viikoittain vaihtuvan valikoiman uusinta klassista musiikkia eri levy-yhtiöiltä ympäri maailman:Pianomusiikin ystäville suosittelemme Grand Piano New Release Sampler -soittolistaa, josta voit kuunnella uusimpien Grand Piano -julkaisujen kappaleita.


Tutustu myös Grand Piano Critics’ Choice Collection -soittolistaan, joka sisältää vaihtuvan valikoiman kappaleita erityisen hyviä arvosteluja keränneiltä albumeilta Grand Piano -katalogista.

Levyjen esittelyvideot YouTubessa:

 

Heinäkuun Naxos-uutuudet  
Levyt saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta

ECM 50 Touchstones
ECM 50 vuotta! Juhlajulkaisusarjan toinen osa ilmestyi 17.5.2019. Katso uusi esittelyvideo alta! Levyt saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta