× Etusivu Uutisia Verkkokauppa Jakelu Naxos Music Library Tuotanto Yritysmyynti Lisensointi Yhteystiedot
UUTISIA

 

 

Kuukausiarvonta!

Järjestämme jatkossa kuukausittain arvonnan, johon voi osallistua Naxosdirect-uutiskirjeeseen (tilaa tästä!) vastaamalla tai uudesta Facebook-sivustamme (Naxos Finland - Oy Fg-Naxos Ab - tutustu tästä!) tykkäämällä ja kilpailusta kertovaa päivitystä kommentoimalla.

Huhtikuun arvonnan palkintona on 30 cd-levyä sisältävä Naxos Choral Collection -boksi (arvo noin 60 euroa)! Lisätietoa boksista löydät Naxosdirect-verkkokaupasta.

Suoritamme arvonnan maanantaina 4.5.2020 ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

 

BIS julkaisi 3.4.2020 Dima Slobodenioukin johtaman Sinfonia Lahden levytyksen, joka sisältää mm. sarjoja Sergei Prokofievin Peluri -oopperasta ja The Tale of the Stone Flower -baletista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

BIS julkaisi 3.4.2020 kitaristi Ismo Eskelisen levyn Kromos, jolla kuullaan Kalevi Ahon, Timo Alakotilan, Sebastian Fagerlundin, Olli Mustosen, Jukka Tiensuun ja Tan Dunin sävellyksiä kitaralle. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

Capriccio julkaisi 3.4.2020 Susanna Mälkin johtaman Wienin radion sinfoniaorkesterin levytyksen Alexander Zemlinskyn teoksista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verokaupastkka.

 

 

ECM julkaisi 27.3.2020 trumpetisti Avishai Cohenin uutuusalbumin Big Vicious cd- ja lp-levynä. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Chandos julkaisi 27.3.2020 John Storgårdsin johtaman BBC Philharmonicin levytyksen Dmitri Šostakovitšin 11. sinfoniasta Vuosi 1905Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Artistry Music julkaisi 20.3.2020 Tower of Powerin uutuusalbumin Step Up cd- ja lp-levynä. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Naxos julkaisi 13.3.2020 Leif Segerstamin johtaman Turun filharmonisen orkesterin ja Chorus Cathedralis Aboensiksen levytyksen Beethovenin kantaateista Death of Emperor Joseph II ja Accession of Leopold II Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

BIS julkaisi 6.3.2020 suomalaisen Meta4 -jousikvartetin ja nykyään Zürichissä toimivan Gringolts -jousikvartetin levytyksen Felix Mendehlssonin ja George Enescun oktettisävellyksistä.  Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Toccata julkaisi 6.3.2020 Jan Lehtolan levytyksen Erkki Salmenhaaran urkuteoksista, Complete Works for Solo Organ Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

Naxos julkaisi 28.2.2020 Leif Segerstamin johtaman Turun filharmonisen orkesterin ja Chorus Cathedralis Aboensiksen levytyksen Beethovenin Die Ruinen von Athen -teoksesta. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Alpha julkaisi 14.2.2020 Santtu-Matias Rouvalin johtaman Göteborgin sinfoniaorkesterin levytyksen Jean Sibeliuksen toisesta sinfoniasta ja Kung Kristian II -teoksesta. Levytys on toinen osa Alphan julkaisusarjasta, joka sisältää kaikki Sibeliuksen sinfoniat ja sinfoniset runot. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

ECM julkaisi 14.2.2020 Carla Bley trion uutuuslevyn Life Goes on cd- ja lp-levynä. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Fuga Libera julkaisi 14.2.2020 pianisti Laura Mikkolan levytyksen ranskalaissäveltäjä David Chailloun Légendes-sävellyksestä. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

Wergo julkaisi 14.2.2020 saksalaisen Ensemble Musikfabrikin levyn Erbe, joka sisältää mm. levytyksen suomalaissäveltäjä Sampo Haapamäen teoksesta HeritageLevy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Brilliant julkaisi 7.2.2020 viiden cd-levyn boksin, joka sisältää Kurt Sanderlingin johtaman Berliinin sinfoniaorkesterin ja Vassily Sinaiskyn johtaman Moskovan filharmonisen orkesterin levytykset Jean Sibeliuksen sinfonioista ja sinfonisista runoista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

ACT julkaisi 31.1.2020 Iiro Rantalan ja Deutsche Kammerphilharmonie Bremenin yhteislevyn Playing Gershwin. Cd- ja lp-muodossa julkaistava levy on jatkoa vuonna 2017 julkaistun, kriitikoiden ylistämän ja mm. ICMA-ehdokkaana olleen, Mozart. Bernstein, Lennon -levyn myötä alkaneelle yhteistyölle. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Linn records julkaisi 24.1.2020 Laurence Dreyfusin johtaman Phantasm-yhtyeen Bach-sovituksen The Well-tempered Consort Vol. 1. Vuonna 1994 perustetun Phantasmin alkuperäiskokoonpanoon kuuluu myös mm. Markku Luolajan-Mikkola. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Naxos jatkoi Leif Segerstamin johtaman Turun filharmonisen orkesterin Beethoven-sarjaa julkaisemalla 10.1.2020 levytyksen Beethovenin kuoro- ja orkesteriteoksista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Grand Piano julkaisi 10.1.2020 Laura Mikkolan levytyksen Svein Hundsnesin pianoteoksista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

Naxoksen vuonna 2019 julkaisemat Leif Segerstamin johtaman Turun filharmonisen orkesterin Beethoven-levytykset ovat saaneet ICMA (International Classical Music Awards) ehdokkuuksia.

Kesäkuussa julkaistu Christus am Ölberge - Elegischer Gesang on ehdolla parhaan kuorolevytyksen palkintokategoriassa ja syyskuussa julkaistu The Creatures of Prometheus parhaan sinfonisen levytyksen palkintokategoriassa.

Lisätietoja ICMA-palkinnosta ja koko ehdokaslistan löydät täältä.

ICMA-finalistit ilmoitetaan 16.12.2019 ja voittajat julkistetaan 21.1.2020.

 

 

WOMEX Tampereella 23.-27.10.2019!

Oy Fg-Naxos Ab osallistuu Tampere-talolla 23.-27.10.2019 järjestettävään WOMEX-maailmanmusiikkitapahtumaan yhdessä Naxos World ja ARC-levymerkkien kanssa. Löydät meidät messuosastolta #1.79.

Esittelemme maailmanmusiikkilevyjulkaisujemme lisäksi mm. maailmanmusiikin lisensointivalikoimaamme sekä Naxos Music Library World -suoratoistopalvelua.

 

Naxos julkaisi 8.11.2019 Leif Segerstamin johtaman Turun filharmonisen orkesterin Beethoven-levytyksen Works for Voice and Orchestra. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

 

Naxos juhlisti Ludwig van Beethovenin syntymän 250-vuotisjuhlaa julkaisemalla 1.11.2019 peräti 90 cd-levyä ja yli 130-sivuisen bookletin sisältävän Beethoven Complete Edition -boksin. Katso esittelyvideo täältä. Boksi on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

Ondine julkaisi 1.11.2019 Hannu Linnun ja Dima Slobodenioukin johtaman Radion sinfoniaorkesterin levytyksen Perttu Haapasen huilukonsertosta ja orkesteriteoksista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

ECM julkaisi 1.11.2019 Keith Jarrettin konserttitaltioinnin Munich 2016 2CD-levynä.  2LP julkaistaan 22.11.2019. Levyt ovat saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta

 

 

 

ACT julkaisi 25.10.2019 aiemmin julkaisemattoman e.s.t. Live in Gothenburg -konserttitallenteen vuodelta 2001 2CD ja 2LP-levynä. Levyt ovat saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

BIS julkaisi 1.11.2019 viulisti Karen Gomyon ja kitaristi Ismo Eskelisen levyn Carnival – a violin and guitar recital, jolla kuullaan Corellin, Vivaldin, Locatellin ja Paganinin sävellyksiä viululle ja kitaralle. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Naxos julkaisi 25.10.2019 Leif Segerstamin johtaman Turun filharmonisen orkesterin levytyksen Ludwig van Beethovenin säveltämästä musiikista Goethen Egmont-näytelmään. Levytyksellä ovat mukana myös sopraano Kaisa Ranta ja Matti Salminen kertojana. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

ECM julkaisi New series -sarjassa 18.10.2019 Jan Garbarekin ja Hilliard Ensemblen uutuuslevyn Remember Me, My Dear, joka on äänitetty kokoonpanon viimeisen kiertueen aikana lokakuussa 2014. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

Naxokselle lukuisia levytyksiä tehnyt Hong Kong Philharmonic Orchestra on voitttanut vuoden 2019 parhaan orkesterin Gramophone-palkinnon. Onnittelemme!!!

Orkesterin levyt löydät Naxosdirect-verkkokaupasta juhlan kunniaksi alennetuin hinnoin 31.12.2019 asti!  

Naxos julkaisi 11.10.2019 pianisti Boris Giltburgin ja Vasily Petrenkon johtaman Royal Liverpool Philharmonic Orchestran levytyksen Ludwig van Beethovenin ensimmäisestä ja toisesta pianokonsertosta. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Ondine julkaisi 4.10.2019 Hannu Linnun johtaman RSO:n, sopraano Johanna Rusasen, baritoni Ville Rusasen ja Viron kansallisen mieskuoron levytyksen Jean Sibeliuksen Kullervosta. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta. Katso myös esittelyvideo ja Hannu Linnun haastattelu täältä!

 

 

 

Naxos julkaisi 13.9.2019 Leif Segerstamin johtaman Turun filharmonisen orkesterin Ludwig van Beethoven Choral Music -sarjan toisen osan The Creatures of Prometheus. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

Ondine julkaisi 13.9.2019 Robin Ticciatin johtaman Berliinin saksalaisen sinfoniaorkesterin ja viulisti Christian Tetzlaffin levytyksen Ludwig van Beethovenin ja Jean Sibeliuksen viulukonsertoista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

ECM julkaisi 6.9.2019 trumpetisti Avishai Cohenin ja pianisti Yonathan Avishain yhteIslevyn Playing the Room cd- ja lp-levynä. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

BIS julkaisi 6.9.2019 Nils Schweckendieckin johtaman Helsingin kamarikuoron levytyksen Einojuhani Rautavaaran kirkkomusiikkiteos Vigiliasta. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

BIS julkaisi 6.9.2019 Clemént Mao-Takacsin johtaman Oslon filharmonisen orkesterin ja viulisti Peter Herresthalin ensilevytykset Kaija Saariahon teoksista Vers toi qui es si (2000/2018) ja Neiges (version for 12 celli, 1998). Levy sisältää myös kappaleet Circle Map (2012) ja Graal Théâtre (for violin and orchestra, 1994). Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Toccata classics julkaisi 6.9.2019 Sakari Oramon johtaman Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin ja viulisti Hanna Pakkalan levytyksen Hans Gálin viuluteoksista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta

 

 

Toccata classics julkaisi 6.9.2019 Jan Lehtolan ja Petri Komulaisen levytyksen Harri Ahmaksen urkuteoksista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

ACT julkaisi 30.8.2019 pianisti Iiro Rantalan uutuusalbumin My Finnish Calendar. Cd- ja lp-levynä julkaistava levy sisältää 12 uutta sävellystä - yhden jokaiselle kuukaudelle. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

ACT julkaisi 30.8.2019 Kalle Kaliman ja Knut Reiersrudin yhteislevyn Flying like Eagles, joka sisältää mm. Amerikan alkuperäiskansojen musiikkia uudelleen sovitettuna sekä versiot kaikkien tuntemista kappaleista For What´s it Worth (Buffalo Springfield), Hotel California (Eagles) ja Hurt (Nine Inch Nails). Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Ondine julkaisi 9.8.2019 Aapo Häkkisen johtaman Helsingin barokkiorkesterin ja sopraano Elisabeth Breuerin levytyksen Beethoven: Egmont - Complete Incidental Music. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

BIS julkaisi 2.8.2019 Osmo Vänskän johtaman Minnesota Orchestran levytyksen Gustav Mahlerin ensimmäisestä sinfoniasta. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

BIS julkaisi 5.7.2019 pianisti Haochen Zhangin ja Dima Slobodenioukin johtaman Sinfonia Lahden levytyksen Sergei Prokofjevin ja Pjotr Tsaikovskin pianokonsertoista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Hyperion julkaisi 28.6.2019 Thomas Dausgaardin johtaman Lundin mieskuoron sekä sopraano Helena Juntusen levytyksen Jean Sibeliuksen Kullervosta. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

ACT julkaisi 14.6.2019 Jazz at Berlin Philharmonic -sarjan yhdeksännen osan Pannonica – Tribute to the Jazz Baroness. Berliinin filharmoniassa helmikuussa 2019 äänitetyllä levyllä kuullaan pianisti Iiro Rantalan johtamaa kokoonpanoa, jossa ovat mukana myös basisti Dan Berglund, rumpali Anton Eger, saksofonistit Angelika Niescier ja Ernie Watts sekä laulaja Charenée Wade. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

Naxos julkaisi 14.6.2019 Ludwig van Beethoven Choral Music -sarjan ensimmäisen osan, jolla kuullaan Leif Segerstamin johtaman Turun filharmonisen orkesterin levytykset harvoin kuullusta Christus am Ölberge -oratoriosta ja Elegischer Gesang -teoksesta. Levytyksellä on mukana myös Chorus Cathedralis Aboensis ja solistit Hanna-Leena Haapamäki (soprano), Jussi Myllys (tenori), ja Niklas Spångberg (basso). Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 Ondine julkaisi 10.5.2019 Hannu Linnun johtaman RSO:n ensilevytyksen Kaija Saariahon teoksista True Fire, Ciel d'hiver ja Trans. Solisteina levytyksellä kuullaan baritoni Gerald Finleyta ja harpisti Xavier de Maistrea. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.Naxos julkaisi 10.5.2019 Antoni Witin johtaman Deutsches Symphonie-Orchester Berlinin, viulisti Tianwa Yangin ja sellisti Gabriel Schwaben levytyksen Johannes Brahmsin viulu- ja sellokonsertoista. Katso esittelyvideo täältäLevy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.BIS julkaisi 10.5.2019 Susanna Mälkin johtaman Helsingin kaupunginorkesterin levytyksen Béla Bártokin The Wooden Prince ja The Miraculous Mandarin -balettien musiikista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.BIS julkaisi 10.5.2019 Sakari Oramon johtaman Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin levyn Russian Masquerade, jolla kuullaan Sergei Prokofjevin, Alexander Scriabinin, Anton Arenskyn ja Pjotr Tsaikovskin sävellyksiä. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.ECM New Series julkaisi 10.5.2019 sveitsiläisklarinetisti Reto Bierin ja suomalaisen Meta4 -jousikvartetin (Antti Tikkanen, Minna Pensola, Atte Kilpeläinen ja Tomas Djupsjöbacka) yhteislevyn Quasi MorendoLevy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.Ondine julkaisi 12.4.2019 Sakari Oramon johtaman Tukholman kuninkaallisen filharmonisen orkesterin ja Markus Maskuniityn levytyksen Schumannin, Saint-Saënsin, ja Glièren sävellyksistä torville ja orkesterille. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.Naxos julkaisi 12.4.2019 tähtipianisti Boris Giltburgin uuden levytyksen Sergei Rahmaninovin Preludeista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.BIS julkaisi 12.4.2019 Nils Schweckendieckin johtaman Helsingin kamarikuoron levytyksen Perttu Haapasen kuoroteoksista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.BIS julkaisi 12.4.2019 Jean-Jacques Kantorowin johtaman Tapiola sinfoniettan ja pianisti Alexander Kantorowin levytyksen Camille Saint-Saënsin pianokonsertoista 3-5. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.ECM julkaisi 12.4.2019 Bill Frisellin ja Thomas Morganin yhteislevyn Epistrophy. New Yorkin Village Vanguardissa tehty konserttiäänitys on jatkoa vuonna 2017 ilmestyneelle Small Town -levylle. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta cd- ja lp-levynä.OEHMS Classics julkaisi 12.4.2019 albumin Björk´s Vespertine - A pop Album as an Opera. Björkin vuonna 2001 ilmestyneeseen Vespertine-levyyn perustuva artistikollektiivi Hotel Pro Forman oopperatuotanto kantaesitettiin Nationaltheater Mannheimissa vuonna 2018, ja julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa cd-levynä. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.ACT julkaisi 15.3.2019 Nils Landgrenin, Michael Wollnyn, Lars Danielssonin ja Wolfgang Haffnerin superkokoonpanon yhteislevyn 4 Wheel Drive. Levy sisältää yhden uuden sävellyksen kultakin yhtyeen jäseneltä sekä cover-versioita mm. Phil Collinsin, Beatlesin, Stingin ja Billy Joelin kappaleista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta cd- ja lp-levynä.ECM julkaisi 15.3.2019 Vijay Iyerin ja Craig Tabornin konserttiäänityksen The Transitory Poems. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.Ondine julkaisi 8.3.2019 levytyksen Esa-Pekka Salosen ja Kaija Saariahon sävellyksistä soolosellolle. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.Ondine julkais1 8.3.2019 Tapiola Sinfoniettan levytyksen Mozartin, Winterin, Hummelin ja Rossinin fagottikonsertoista. Solistina kuullaan Jaakko Luomaa. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.ECM julkaisi 1.3.2019 mm. Stingin kitaristina tunnetun Dominic Millerin uutuusalbumin Absinthe cd-levynä ja vinyylinä. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

Ondine julkaisi 8.2.2019 Hannu Linnun johtaman Radion sinfoniaorkesterin ja viulisti Leila Josefowiczin levytyksen Bernd Alois Zimmermannin viulukonsertosta. Levytyksellä kuullaan myös teokset Photoptosis ja vokaalisinfonia Die Soldaten (solisteina Anu Komsi, Jeni Packalen, Hilary Summers, Peter Tantsist, Ville Rusanen ja Juha Uusitalo). Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

BIS julkaisi 8.2.2019 Jaakko Kuusiston levytyksen J. S. Bachin viulusarjoista ja -sonaateista BWV 1001 - 1006. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

Signum julkaisi ystävänpäivän kynnyksellä 8.2.2019 The King´s Singersin Love Songs -levyn, joka sisältää valikoiman sekä kaikkien tuntemia että uudempia rakkauslauluja. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

Hyperion julkaisi 1.2.2019 sellisti Steven Isserlisin ja pianisti Olli Mustosen levytyksen Dmitri Shostakovichin ja Dmitri Kabalevskyn sellosonaateista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

Alpha julkaisi 25.1.2019 Santtu-Matias Rouvalin johtaman Göteborgin sinfoniaorkesterin levytyksen Jean Sibeliuksen ensimmäisestä sinfoniasta ja sinfonisesta runosta En Saga. Levytys on ensimmäinen osa Alphan julkaisusarjasta, joka sisältää kaikki Sibeliuksen sinfoniat ja sinfoniset runot. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

Turun filharmonisen orkesterin Sibelius-kokoelmalle ICMA-palkinto 

Naxoksen syksyllä 2018 julkaisema kuusi cd-levyä sisältävä Jean Sibelius: Incidental Music -kokoelma on voittanut ICMA-palkinnon (International Classical Music Awards) kokoelmalevyjen sarjassa. Lisätietoja ICMA-palkinnosta ja kaikki voittajat löydät täältä. 

Naxos juhlisti vuonna 2015 Jean Sibeliuksen (1865–1957) syntymän 150-vuotisjuhlaa julkaisemalla Leif Segerstamin johtaman Turun filharmonisen orkesterin kuusiosaisen levytyssarjan Suomen kansallissäveltäjän vähemmän levytettyjä orkesteriteoksia sekä näyttämömusiikkiteoksia. Nyt ICMA-palkinnon voittanut kokoelma sisältää levytyssarjan kaikki levyt (Kuolema, Belshazzar’s Feast, Pelléas et Mélisande, Jedermann, Swanwhite ja Scaramouche) erillisinä cd-levyinä, täydellisten alkuperäisten kansivihkojen kanssa.

Boksi on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

Naxos on ylpeä voidessaan tiedottaa ostaneensa maailmanmusiikin julkaisuistaan tunnetun ARC Music Productions International Limited -levymerkin. Kaupan myötä Naxos on entistäkin merkittävämmin mukana myös maailmanmusiikin kentällä. Naxos Music Group on jo pitkään toiminut ARC-levymerkin digitaalisten julkaisujen jakelijana maailmanlaajuisesti ja fyysisten julkaisujen jakelijana useilla merkittävillä markkina-alueilla (mm. Suomessa). 

Lue pidempi tiedote täältä.

 

ECM 50 VUOTTA!

Tuottajalegenda Manfred Eicherin vuonna 1969 perustama ECM-levymerkki viettää vuonna 2019 50-vuotisjuhliaan. Juhlavuoden ensimmäinen erikoisjulkaisu on ECM 50 Touchstones -sarjan ensimmäinen osa, joka sisältää 25 klassikkoaseman saavuttanutta, pitkään loppuunmyytynä ollutta ECM-julkaisua vuosien varrelta. Levyt ovat uudelleen pakattuja sekä varsin kuluttajaystävällisesti hinnoiteltuja. 

Katso esittelyvideo 18.11.2019 julkaistavan ensimmäisen sarjan levyistä täältä

Levyt ovat saatavilla hyvin varustetuista levykaupoista sekä Naxosdirect-verkkokaupasta. Sarjan toinen osa julkaistaan keväällä 2019.

 

Ondine julkaisi 11.1.2019 Jaakko Kuusiston johtaman Gävlen sinfoniaorkesterin levytyksen Armas Järnefeltin Laulu tulipunaisesta kukasta -elokuvaan säveltämästä musiikista. Kyseessä on ensilevytys vuonna 1919 julkaistun elokuvan koko score-musiikista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.Oy Fg-Naxos Ab:n Facebook-sivut ovat uudistuneet täysin, ja löydät uudet sivut nimellä Naxos Finland - Oy Fg-Naxos Ab. Käy tutustumassa ja tykkäämässä täältä!  Naxos Music Group uutisia - Maaliskuu 2020

Kuuntele Spotify-soittolistojamme

Celebrate Beethoven -soittolistalle päivitetään koko Beethovenin syntymän 250-vuotisjuhlan 2020 ajan musiikkia Naxoksen marraskuussa julkaisemalta 90 cd-levyä sisältävältä Complete Beethoven -boksilta:


New & Now Classical -soittolistalta löydät vaihtuvan valikoiman Naxos-uutuuslevyiltä poimittua tuoretta klassista musiikkia:

 

UnClassified -soittolista tarjoaa viikoittain vaihtuvan valikoiman uusinta klassista musiikkia eri levy-yhtiöiltä ympäri maailman:Pianomusiikin ystäville suosittelemme Grand Piano New Release Sampler -soittolistaa, josta voit kuunnella uusimpien Grand Piano -julkaisujen kappaleita.


Tutustu myös Grand Piano Critics’ Choice Collection -soittolistaan, joka sisältää vaihtuvan valikoiman kappaleita erityisen hyviä arvosteluja keränneiltä albumeilta Grand Piano -katalogista.

Levyjen esittelyvideot YouTubessa:

 

Maaliskuun Naxos-uutuudet  
Levyt saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta

ECM 50 Touchstones
ECM 50 vuotta! Juhlajulkaisusarjan toinen osa ilmestyi 17.5.2019. Katso uusi esittelyvideo alta! Levyt saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta