× Etusivu Uutisia Verkkokauppa Jakelu Naxos Music Library Tuotanto Yritysmyynti Lisensointi Yhteystiedot
LISENSOI MUSIIKKIA NAXOKSELTA
Naxos on mullistanut klassisen musiikin markkinat viimeisen vuosikymmenen aikana. Maailman johtavana klassisen musiikin levy-yhtiönä tarjoamme ennätyksellisen laajan valikoiman musiikkia myös lisensoitavaksi.

Jatkuvasti laajeneva katalogimme sisältää tällä hetkellä yli miljoona ääniraitaa, jotka täyttävät kaikki korkeimmat laadulliset ja äänentoistolliset kriteerit, ja jotka ovat saavuttaneet myös ylistäviä arvosteluja.

Laajasta katalogistamme löydät musiikkia kaikilta aikakausilta. Naxos omistaa kaikki oikeudet äänitteisiinsä, joten lisensointi käy vaivattomasti ja nopeasti ilman kolmansia osapuolia.

Tutustu kokonaan uudistettuun lisensointisivustoomme osoitteessa
www.naxoslicensing.com

Sivustolta löydät koko lisensoitavissa olevan katalogimme, ja paljon uusia toimintoja, esimerkiksi:
  • SynchStage -sommitteluohjelma äänen ja kuvan yhdistämistä varten
  • One stop -osio: noin 90 000 kappaleen valikoima, jotka voi lisensoida tiettyihin käyttötarkoituksiin suoraan sivuston kautta 24 tuntia vuorokaudessa
  • Easy clear -osio: noin 120 000 kappaleen valikoima, joiden lisensointi on vielä nopeampaa ja helpompaa kuin ennen
  • Täysin uudistunut hakutoiminto, jossa uusina ominaisuuksina mm. haku instrumentin, tempon, sävellajin, sävelkorkeuden ja teoksen keston mukaan
  • Kuuntelumahdollisuus koko katalogiin

Naxos licensing -sivuston lisäksi palvelemme lisensointiasioissa myös henkilökohtaisesti, ja voimme mm. tehdä laskelmia lisensointihinnoista projektisi yksityiskohtien mukaan. Joten älä epäröi ottaa yhteyttä missä tahansa musiikin lisensointiin liittyvässä asiassa!

MIKSI LISENSOIDA MUSIIKKIA NAXOKSELTA?

Musiikin lisensointi Naxokselta on helppoa!

Selkeä hinnoittelu:
Yksi korvaussumma takaa asiakkaalle musiikin käyttöoikeudet haluamallesi alueelle, niin pitkäksi aikaa kun niitä tarvitaan.

Vaivattomuus:
Omistamme kaikki äänitteemme, joten lisensoinnista ei tarvitse neuvotella kolmansien osapuolien kanssa.

Markkinoiden kattavin valikoima:
Naxos-katalogista löytyy yli miljoona ääniraitaa, joista löytyy miltei kaikki levytetty klassinen musiikki sekä valikoima jazzia ja maailmanmusiikkia.

Asiantunteva palvelu:
Annamme lisätietoja muun muasssa musiikin tyylilajeista ja säveltäjistä ja autamme asiakkaita löytämään heidän tarpeisiinsa sopivaa musiikkia.

Avainedut
  • Kilpailukykyinen hinnoittelu
  • Ei kolmansia osapuolia
  • Hyvä hinta-laatusuhde
  • Kattava valikoima
  • Asiantunteva palvelu


Naxos Music Group uutisia - marraskuu 2023Kuuntele Spotify-soittolistojamme

New & Now Classical -soittolistalta löydät vaihtuvan valikoiman Naxos-uutuuslevyiltä poimittua tuoretta klassista musiikkia:

 

Finngospel on vuonna 1975 perustettu erityisesti hengellisen musiikin julkaisemiseen keskittynyt levy-yhtiö, jonka julkaisemia levyjä lisätään nyt säännöllisesti myös suoratoistopalveluihin! Alla olevasta Spotify-soittolistasta löydät säännöllisesti päivittyvän valikoiman kappaleita palveluun lisätyiltä levyiltä. Tallentamalla soittolistan omaan kirjastoosi saat aina kuunneltavaksi valikoiman tuoreimpia Spotifyyn lisättyjä Finngospel-julkaisuja ja löydät helposti myös linkit kokonaisiin albumeihin.

Levyjen esittelyvideot YouTubessa:

Joulukuun Naxos-uutuudet  
Levyt saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta

Various - Anne-Sophie Mutter – VIVACE (Bluray / DVD Document) 
Saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta