× Etusivu Uutisia Verkkokauppa Jakelu Naxos Music Library Tuotanto Yritysmyynti Lisensointi Yhteystiedot
UUTISIA
 

Kuukausiarvonta!

Järjestämme jatkossa kuukausittain arvonnan, johon voi osallistua Naxosdirect-uutiskirjeeseen (tilaa tästä) vastaamalla tai uudesta Facebook-sivustamme (Naxos Finland - Oy Fg-Naxos Ab - tutustu tästä!) tykkäämällä ja kilpailusta kertovaa päivitystä kommentoimalla.

Helmi-maaliskuun arvonnan palkintona on kaksi lippua (á 35 €) ACT-levymerkille levyttävän norjalaissaksofonisti Marius Nesetin kvintetin ja Tapiola Sinfoniettan yhteiskonserttiin April Jazz -festivaaleilla Espoon Kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa torstaina 25.4.2019 klo 19. Lisätietoa konsertista löydät täältä 

Kilpailuun voit osallistua vastaamalla perjantaisin lähettämäämme Naxosdirect-uutiskirjeeseen tai kommentoimalla kilpailusta kertovaa päivitystä Facebook-sivuillamme.

Suoritamme arvonnan maanantaina 25.3.2019 ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Ondine julkaisi 8.3.2019 levytyksen Esa-Pekka Salosen ja Kaija Saariahon sävellyksistä soolosellolle. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

Ondine julkais1 8.3.2019 Tapiola Sinfoniettan levytyksen Mozartin, Winterin, Hummelin ja Rossinin fagottikonsertoista. Solistina kuullaan Jaakko Luomaa. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

ECM julkaisi 1.3.2019 mm. Stingin kitaristina tunnetun Dominic Millerin uutuusalbumin Absinthe cd-levynä ja vinyylinä. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

 

Ondine julkaisi 8.2.2019 Hannu Linnun johtaman Radion sinfoniaorkesterin ja viulisti Leila Josefowiczin levytyksen Bernd Alois Zimmermannin viulukonsertosta. Levytyksellä kuullaan myös teokset Photoptosis ja vokaalisinfonia Die Soldaten (solisteina Anu Komsi, Jeni Packalen, Hilary Summers, Peter Tantsist, Ville Rusanen ja Juha Uusitalo). Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta. 

BIS julkaisi 8.2.2019 Jaakko Kuusiston levytyksen J. S. Bachin viulusarjoista ja -sonaateista BWV 1001 - 1006. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

 

Signum julkaisi ystävänpäivän kynnyksellä 8.2.2019 The King´s Singersin Love Songs -levyn, joka sisältää valikoiman sekä kaikkien tuntemia että uudempia rakkauslauluja. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

 

Hyperion julkaisi 1.2.2019 sellisti Steven Isserlisin ja pianisti Olli Mustosen levytyksen Dmitri Shostakovichin ja Dmitri Kabalevskyn sellosonaateista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

 

 

Alpha julkaisi 25.1.2019 Santtu-Matias Rouvalin johtaman Göteborgin sinfoniaorkesterin levytyksen Jean Sibeliuksen ensimmäisestä sinfoniasta ja sinfonisesta runosta En Saga. Levytys on ensimmäinen osa Alphan julkaisusarjasta, joka sisältää kaikki Sibeliuksen sinfoniat ja sinfoniset runot. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

  Turun filharmonisen orkesterin Sibelius-kokoelmalle ICMA-palkinto 

Naxoksen syksyllä 2018 julkaisema kuusi cd-levyä sisältävä Jean Sibelius: Incidental Music -kokoelma on voittanut ICMA-palkinnon (International Classical Music Awards) kokoelmalevyjen sarjassa. Lisätietoja ICMA-palkinnosta ja kaikki voittajat löydät täältä. 

Naxos juhlisti vuonna 2015 Jean Sibeliuksen (1865–1957) syntymän 150-vuotisjuhlaa julkaisemalla Leif Segerstamin johtaman Turun filharmonisen orkesterin kuusiosaisen levytyssarjan Suomen kansallissäveltäjän vähemmän levytettyjä orkesteriteoksia sekä näyttämömusiikkiteoksia. Nyt ICMA-palkinnon voittanut kokoelma sisältää levytyssarjan kaikki levyt (Kuolema, Belshazzar’s Feast, Pelléas et Mélisande, Jedermann, Swanwhite ja Scaramouche) erillisinä cd-levyinä, täydellisten alkuperäisten kansivihkojen kanssa.

Boksi on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Naxos on ylpeä voidessaan tiedottaa ostaneensa maailmanmusiikin julkaisuistaan tunnetun ARC Music Productions International Limited -levymerkin. Kaupan myötä Naxos on entistäkin merkittävämmin mukana myös maailmanmusiikin kentällä. Naxos Music Group on jo pitkään toiminut ARC-levymerkin digitaalisten julkaisujen jakelijana maailmanlaajuisesti ja fyysisten julkaisujen jakelijana useilla merkittävillä markkina-alueilla (mm. Suomessa). 

Lue pidempi tiedote täältä.

 

 

ECM 50 VUOTTA!

Tuottajalegenda Manfred Eicherin vuonna 1969 perustama ECM-levymerkki viettää vuonna 2019 50-vuotisjuhliaan. Juhlavuoden ensimmäinen erikoisjulkaisu on ECM 50 Touchstones -sarjan ensimmäinen osa, joka sisältää 25 klassikkoaseman saavuttanutta, pitkään loppuunmyytynä ollutta ECM-julkaisua vuosien varrelta. Levyt ovat uudelleen pakattuja sekä varsin kuluttajaystävällisesti hinnoiteltuja. 

Katso esittelyvideo 18.11.2019 julkaistavan ensimmäisen sarjan levyistä täältä

Levyt ovat saatavilla hyvin varustetuista levykaupoista sekä Naxosdirect-verkkokaupasta. Sarjan toinen osa julkaistaan keväällä 2019.

 

 

Ondine julkaisi 11.1.2019 Jaakko Kuusiston johtaman Gävlen sinfoniaorkesterin levytyksen Armas Järnefeltin Laulu tulipunaisesta kukasta -elokuvaan säveltämästä musiikista. Kyseessä on ensilevytys vuonna 1919 julkaistun elokuvan koko score-musiikista. Levy on saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

 

 

Oy Fg-Naxos Ab:n Facebook-sivut ovat uudistuneet täysin, ja löydät uudet sivut nimellä Naxos Finland - Oy Fg-Naxos Ab. Käy tutustumassa ja tykkäämässä täältä!  

 

 

 Naxos Music Group uutisia

Kuuntele Spotify-soittolistojamme

Gabriel Schwabe - Schumann: Cello Concerto and Works for Cello & Piano

 

New & Now Classical -soittolistalta löydät vaihtuvan valikoiman Naxos-uutuuslevyiltä poimittua tuoretta klassista musiikkia:

 

UnClassified -soittolista tarjoaa viikoittain vaihtuvan valikoiman uusinta klassista musiikkia eri levy-yhtiöiltä ympäri maailman:Pianomusiikin ystäville suosittelemme Grand Piano New Release Sampler -soittolistaa, josta voit kuunnella uusimpien Grand Piano -julkaisujen kappaleita.


Tutustu myös Grand Piano Critics’ Choice Collection -soittolistaan, joka sisältää vaihtuvan valikoiman kappaleita erityisen hyviä arvosteluja keränneiltä albumeilta Grand Piano -katalogista.

Levyjen esittelyvideot YouTubessa:


ECM 50 Touchstones
ECM 50 vuotta! Juhlajulkaisusarjan ensimmäinen osa ilmestyy 18.1.2019. Levyt saatavilla Naxosdirect-verkkokaupastaTammikuun Naxos-uutuudet
-
Levyt saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta

Franz Listz: Études d’exécution transcendante
(pianisti Boris Giltburgin haastattelu)

Levy saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.

Jean Sibelius: Incidental Music 6cd Box Set
Leif Segerstam ja Turun kaupunginorkesteri 
Boksi saatavilla Naxosdirect-verkkokaupasta.