Naxos Music Library – Musiikin kattava online-kirjasto ammattilaiselle ja harrastajalle


Naxos Music Library on markkinoiden kattavin klassisen musiikin online-kirjasto. Laajasta valikoimastaan tunnettu musiikkikirjasto on tämän hetken johtava klassisen musiikin tietopankki ja striimauspalvelu. Naxos Music Libraryn valikoimaan lisätään kuukausittain satoja uusia julkaisuja. Naxos-merkin julkaisujen lisäksi palvelusta löytyy kokonaiset katalogit tai valikoidut julkaisut yli 770 levymerkiltä (mm. BIS, Capriccio, Chandos, CPO, CSO Resound, Decca, Deutsche Grammophon, Erato, Dynamic, Finlandia, Grand Piano, Hänssler Classic, Harmonia Mundi, Hungaroton, LSO Live, Marco Polo, Naïve, Naxos, New York Philharmonic, Nimbus, Nonesuch, Ondine, Orfeo, PentaTone, RCA Records, Sony Classical, Teldec, Universal Classics, Vanguard Classics, Warner Classics, Warner Classics - Parlophone (entinen EMI Classics) jne.).

Naxos Music Library ei ole pelkkä striimauspalvelu, mutta myös laadukas online-opetusympäristö ja klassisen musiikin kattava tietopankki. Naxos on myös musiikin opetukseen sitoutunut levymerkki, jonka pedagogisia sisältöjä kehittävät alan ammattilaiset. Laajoihin musiikin opetuksessa hyödynnettäviin sisältöihin kuuluu muun muassa säveltäjien biografioita, musiikkisanastoja, oopperakirjallisuutta sekä musiikin varhaiskasvatukseen soveltuvia materiaaleja.

Sisältöjä mm. musiikin opetukseen ja ammattilaiskäyttöön

 • Yli 125 podcastia Naxos-levytyksistä
 • Opetusohjelmia ja pedagogisia sisältöjä musiikin opetuksen tueksi
 • Richard Fawkesin teokset “The History of Classical Music and The History of Opera”
 • Mm. oopperoiden librettoja ja synopseja eri kielillä

Muita sisältöjä

 • Yli 120 000 albumia ja 1,7 miljoonaa raitaa
 • kirjastoon lisätään noin 800 albumia joka kuukausi
 • Musiikin ammattilaisten kokoamia soittolistoja sekä mahdollisuus omien soittolistojen jakamiseen
 • pysyvät linkit albumikokonaisuuksiin ja yksittäisiin raitoihin
 • iOS- ja Android mobiilisovellukset
 • Striimaus Flash AAC -formaatissa


Naxos Music Library Jazz


Naxos Music Library Jazz on korvaamaton palvelu jazzin harrastajalle. Palvelusta löytyy tällä hetkellä yli 9000 albumia ja 100 000 raitaa, ja uusia albumeja lisätään viikoittain. Naxos Music Library Jazzista löytyy sekä legendojen levytyksiä että nykyjazzia yli 250 levy-yhtiöltä (mm. Blue Note Records, Warner Jazz, EMI, Fantasy, ja Jazzhaus).

Naxos Music Library Jazz tarjoaa musiikkia samalla korkealla äänenlaadulla kuin Naxos Music Library, ja palvelusta on saatavilla myös iPhone- ja Android -mobiilisovellukset.


Naxos Music Library World UUTUUS!


Naxos Music Library World on lokakuussa 2015 lanseerattu uusin lisäys Naxoksen palveluihin. Naxos Music Library Worldista löytyy tällä hetkellä yli 6 000 albumin valikoima (56 900 kappaletta) maailmanmusiikkia yli 150 eri maasta, ja uusia albumeja lisätään palveluun viikoittain. Palvelusta löytyy mm. täydellinen Smithsonian Folkways –levymerkin katalogi.

Myös Naxos Music Library World vastaa äänentoisto– ja muilta ominaisuuksiltaan Naxos Music Librarya, mutta on toistaiseksi saatavilla ainoastaan selainversiona. iOS ja Android –mobiilisovellukset ovat tulossa saataville alkuvuoden 2016 aikana


Naxos Video Library


Naxos Video Librarystä löytyy yli 2580 videota muun muassa Naxokselta, Opus Artelta, Arthaus Musikilta, Dacapolta sekä EuroArtsilta. Laajasta valikoimasta löytyy keskeisimmät oopperateokset ja baletit, dokumentteja sekä musiikkimatkoja historiallisiin kohteisiin. Naxos Video Library on korvaamaton palvelu sinulle, joka haluat tutustua länsimaisen taidemusiikin keskeisiin teoksiin.

Sisältöjä:

 • Yli 2580 videota
 • Mahdollisuus luoda videoiden toistolistoja
 • Pysyvät linkit videoihin
 • Kehittynyt hakutoiminto
 • Videoiden striimaus 700 kbps (standardilaatu) ja 2 Mbps (korkea laatu)

Naxos Spoken Word Library


Naxos Spoken Word Library on äänikirjojen streaming-palvelu. Palvelusta löytyy äänikirjoja merkeiltä kuten Naxos AudioBooks, Genesis ja Tudor. Valikoimasta löytyy yli 1460 teosta, muun muassa maailmankirjallisuuden klassikkoteoksia, näytelmiä, filosofisia teoksia sekä musiikin biografioita, ja valikoima kasvaa jatkuvasti.


Ota yhteyttä ja tilaa käyttöösi testitunnukset palveluihin!

LISÄTIEDOT


Oy Fg-Naxos Ab
Tel. +358 (0) 9 4241 2420
E-mail: info@fg-naxos.fi
www.fg-naxos.fi 

 Oy Fg-Naxos Ab, Malmin raitti 17 A, 00700 Helsinki - puh. +358 (0)9 4241 2420 - info@fg-naxos.fi